Om fina-fittor.se

fina-fittor.se är en sajt som hyllar fittan. Vi som driver fina-fittor.se älskar fittor och fittor är vårt absolut största intresse här i livet. Eftersom du har hamnat här så delar du förmodligen också vår passion. Så du har verkligen kommit rätt för här finns fittor för alla smaker. Stora som små. Rakade, lite håriga eller med en rejäl buske där man kan gå vilse. Kåta och våta eller nyknullade och fyllda med sperma. Sen som man kan förvänta sig så finns det naturligtvis även en hel del fittor med leksaker eller en kuk i.

Det finns inte två exakt likadana fittor men alla är dom små konstverk att njuta och hänföras av.

Valet när det gäller vilka fittor du vill tillfredsställas av är helt och hållet ditt beslut! Men vi är säkra på att du här hittar en fitta som faller dig i smaken. Förmodligen är det nog så att du kommer att finna många favoriter bland våra tusentals fittor.

Nya fittor tillkommer dessutom varje dag så se till att komma tillbaks regelbundet så du inte missar någon.

Har du egna fittor på bild så se till att ladda upp dem så alla vi andra kan få njuta av dem också, åtminstone med ögonen.

Se också till att rösta på dina favoritfittor och kommentera dem gärna.

Om någon kallar er "fitta", säg ba "tack" för dom säger indirekt att ni är flexibla, varma, mysiga och majestätiska.

—Olivia Arnstad
från twitter

Vanliga synonymer till fitta

Vagina, slida, sköte, kvinnligt könsorgan, blygd, vulva, sköte, brasa, mus, murra, mutta, buske, mussla, snäcka, grotta, snippa, kissimurra, murra, mutta, mus, fiffi, snippa.